Autodidact esti tu!

Autodidact esti tu!

Autodidact esti tu!

Haz de haz la sedinta de Consiliu local de joia trecuta. Schimbul de replici intre consilierul Nicolae Barbu si Lucian Iliescu a atins cote paroxistice in momentul in care Lucian Iliescu i-a strigat lui Barbu: „Jigneste-ma, ma si tu, hai jugneste-ma!”.
Nicolae Barbu a spus ca el are cei sapte ani de acasa si nu intra in astfel de dialoguri – neprincipiale. Barbu a continuat, spunandu-i primarului:
„Dar dumneavoastra, sunteti un autodidact, daca…”. Nu a fost lasat sa termine fraza, pentru ca Iliescu a strigat: „Ma jignesti, ce inseamna asta, imi zici mie ca sunt autodidact…”.
In informam pe tovarasul primar ca „autodidact” e de bine…
Conform DEX, iata „cum se traduce” cuvantul autodidact:
AUTODIDÁCT, -Ă, autodidacti, -te, s. m. si f. Persoană care si-a însusit prin forte proprii, fără ajutorul unui profesor sau al unei forme de învătământ în scoală, o serie de cunostinte de nivel ridicat. [Pr.: a-u-] – După fr. autodidacte (< gr.).
Primarul a fost la un pas sa-i strige lui Barbu: „Autodidact esti tu!”

2 comentarii

  1. sa-i zic lui lucica p-Asta: bula se intilneste cu seful de post,il intreaba unde merge cu nevasta si copii,toti gatiti la 4 ace. la opera zice militianul. oh,inseamna ca sunteti cult domn’sef la care militianul zice,ba,cult e mata si tactu nu io.. cam asa si cu agramatul lucica.

Comentariile sunt inchise