Banii publici bagati… in fundul Divei

mira tvIntr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a prezentat un intreg dosar care este la stadiul de… informare, din care reiese ca Primaria Giurgiu a achizitionat aparatura de peste 1,7 miliarde de lei, pe care a dat-o spre folosinta televiziunii locale DIVA TV, care mai apoi s-a transformat in VALAHIA TV.
« Cand am primit acea informare, in urma unei inventarierii anuale, am cerut sa se caute persoanele care au avut in gestiune aceasta aparatura, insa mi s-a transmis ca niciuna dintre aceste persoane nu mai lucreaza in Primarie. Asa ca am dat dispozitie sa se constituie o comisie care sa verifice modul de achizitie si sa vedem unde sunt fizic acele aparate, pentru ca sunt bunuri de inventar. Ei bine, am aflat ca aceasta aparatura a ost data prin proces verbal, in folosinta unei societati comerciale care avea o televiziune – DIVA TV. Este vorba despre bunuri achizitionate in 2004, 2005, 2006 etc.
De la DIVA au trecut la VALAHIA TV, prin procese verbale de predare primire… », a declarat Barbu.
Asadar, Primaria Giurgiu (condusa de liberalul Lucian Iliescu isi asigura transparenta actului administrativ, transmitand in folosinta aparatura TV, dar in paralkel erau in derulare si contracte de circa 2.000 de dolari si mai apoi euro/luna.
Toate actele fac referire la contracte de furnizare servicii publicitate, pe care, culmea, Primaria le platea, basca asigurarea suportului tehnic.
Mai mult de atat, specialistii din Primarie nu au identificat inca niciun act justificativ privind achizitia aparaturii care a ajuns la DIVA si mai apoi la VALAHIA TV.
Primarul barbu a precizat ca a transmis oficiului juridic al institutiei sa ia masurile legale pentru recuperarea prejudiciului.
Vom reveni cu amanunte picante din aceasta adevarata afacere…

Un comentariu

Comentariile sunt inchise