Publicat : lun, mai 14th, 2018

CAMPANIE DE COLECTARE DEȘEURI PROVENITE DIN ECHIPAMENTE DE ILUMINAT

Asociația Recolamp desfășoară în perioada 3 mai – 30 iunie o nouă campanie de colectare a deșeurilor provenite din echipamente de iluminat.
Orice instituție publică sau privată care lansează o comandă de ridicare și predau minim 20 de kilograme deșeuri de surse de lumină (becuri/neoane) și/sau minim 50 kilograme deșeuri de corpuri de iluminat intră în tragerea la sorți în care pot obține unul din cele 100 de premii puse în joc – Set de ustensile pentru grătar din inox.
Pentru a participa la această campanie, instituțiile publice și companiile private trebuie să lanseze o comandă de ridicare deșeuri apelând numărul de telefon gratuit: 0800.888.666 – în fiecare zi lucrătoare între orele 9.00 – 17.00 sau trimițând un e-mail pe adresa: colectare@recolamp.ro.
Predarea acestui tip de deșeuri periculoase colectate selectiv nu presupune niciun cost pentru companii, mai mult, le ajută la îndeplinirea obligațiilor legale de management al deșeurilor ce le revin (Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015).
Mai multe detalii găsiți pe site-ul Recolamp – www.recolamp.ro.

Despre autor

-