CET Giurgiu – enigma lui Anton

CET Giurgiu - enigma lui AntonMulte sunt enigmele care plutesc in jurul producatorului de caldura din Giurgiu – CET. Si culmea, toti politicienii, dar si administratia locala, le redescopera in fiecare inceput de iarna.

Bunaoara, Marin Anton, liderul PDL Giurgiu s-a batut cu caramida in piept ca a facut un lucru bun pentru locuitorii municipiului Giurgiu: un milion de euro, din fondul de rezerva al Guvernului pentru compensarea datoriilor SCUT Giurgiu.
Intrebat ce stie despre cazanele vândute de la CET, Marin Anton a precizat ca pentru el, situatia CET-ului  este o enigma.
„Vânzarea cazanelor se numeste furt!Va spun sincer ca situatia SCUT Giurgiu este o enigma pentru multi. Inclusiv pentru mine. Sunt foarte multi care stau cu burta pe afacerea asta. Dar va promit ca ma voi ocupa de aceasta chestiune si voi descâlci itele. Va fi o surpriza pentru multi”, a declarat Marin Anton.

  1. Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks a lot!