Confuzia jurnalistului Ovidiu Zara: Floricel isi cauta sotie la matrimoniale?

zara 2In conferinta de presa a Partidului Miscarea Liberala, jurnalistul de investigatii Ovidiu Zara a facut o confuzie care a starnit hohote de ras.
In timp ce Norut Stanisteanu raspundea la o intrebare adresata de un jurnalist local (daca nu ii este teama de un esec, avand in vedere faptul ca are doi competitori mai bine clasati in sondaje: Barbu si Floricel), Ovidiu Zara a intrebat:
“Nu va suparati, Floricel nu este acel jurnalist care isi cauta sotie la matrimoniale?”. Intrebarea a provocat un moment amuzant, insa jurnalistul de la Capitala a iesit usor din situatie, dup ace i s-a raspuns ca “ala e Cracea”:
« Aha, Cracea, de la craci de copaci cu… floricele, de asta am facut aceasta confuzie »

2 comentarii

  1. Gaozarul lui Voiculescu pentru sectorul 4

    Cu ce or fi pacatuit in vietile lor anterioare locuitorii din sectorul 4 ? N-am idee
    Dar s-au capatuit cu un alt candidat de primar : Ovidiu Zara ( zis Gaozara din cauza lui Basescu ) , reprezentantul miscarii liberale buzate din Craiova, tip extrem de valoros daca insusi mogulul inchis la Rahova i-a acordat un premiu „pentru curaj”. Nu c-ar putea fi votat de cineva dar mai rupe 2-300 de voturi „indecise” de la publicul A3. In fond sectorul 4 e teritoriut marcat politic de Voiculescu & Co : el, Piedone, Nastase, etc…
    (Sursa: politicata.wordpress.com)

  2. Nu am comentat nimic pana acum, dar deja întrecem puțin măsura. Dl „diaconescu” va place atât de mult sa cadeți in partea penibilului?

Comentariile sunt inchise