Cristian Anculescu – de la APM (Calarasi), sef la ITM (Giurgiu)

Cristian-AnculescuALDE Giurgiu continua sa isi puna apropiatii…cu Energie in functii cheie in judet sau prin societatile care apartin de Ministerul Energiei. Si au un motiv: sunt organizatia fanion a partidului, de asta “au dat” si un ministru la Energie – Toma Petcu.
Dupa “lupte seculare” dupa ce s-a certat cu Toma Petcu, exprimandu-si nemultumirea ca nu este uns pe functia de sef la ITM Giurgiu, satul de naveta si de sendvisuri, Cristian Anculescu a fost numit inspector sef la institutia amintita.
De la APM la ITM – ce-are a face, e tot cu “Me”, chiar daca domeniile de activitate difera ca de la cer la pamant. E ca si cum ai spune ca conteaza (cacofonie cu schepsis!) doctrina… Ce imi e PDL, ARD, PSD PMP sau ALDE. Importanta-i functia, de inaltimea careia nu ne temem ca domnul in cauza nu i-ar face fata. Drept pentru care ii uram… “La mai mare!”.

Un comentariu

  1. pentru „merite deosebite” banuiesc ca a fost numit director…probabil ca nenea asta e atat de sarac,si minuscula pensie de militian de frontiera nu ii ajunge,si a zis sa faca si el un ban cinstit,in partidul pungasilor si borfasilor: alde

Comentariile sunt inchise