„Daca nu erau cei peste 20.000 de alegatori de pe listele suplimentare, PNL nu trecea la Giurgiu de 15%“

In cadrul unei recente conferinte de presa, presedintele executiv al PSD Giurgiu – Marian Mina – a lansat acuze dure la adresa modului in care liberalii au scos un procent de 30% la primul tur al alegerilor prezidentiale.
Liderul PSD Giurgiu a declarat ca “tactica” liberalilor a fost una de teroare, amenintari, presiuni si santaj la adresa primarilor din localitatile judetului.
Aceasta tactica nu a dat si nu va da roade. Din contra! Cei de la PNL se imbata cu apa rece, dar daca nu erau cele peste 20.000 de persoane care au votat pe liste suplimentare, scorul PNL Giurgiu nu depasea 15%!
Este interesant cum, brusc, in ziua alegerilor, judetul Giurgiu a devenit atractiv pentru turisti. Va dati seama ce potential turistic au comunele Daia, Gogosari, Varasti, Oinacu sau orasul Mihailesti, unde in duminica votului, sute de “turisti” au votat pe liste suplimentare…
Nu stiam ca penelistii au deschis agentii de turism in aceste localitati. Sau poate ca potentialul turistic a crescut de cand a facut Razvan Cuc centura de la Vama, podul de la Gradistea si drumul Giurgiu – Ghimpati”, a declarat Marian Mina.