De sperietura… De ce bantuie Lupu’… la casele familiale!

scufita si LupuAngajatii de la DGASPC Giurgiu, cei care lucreaza la casele de tip familial, traiesc cu teama ca vine Lupu’ peste ei… Cel mai probabil este vorba de niscai controale pe care conducerea directiei le-a programat cu un scop bine determinat: trebuie gasit motiv pentru a fi dati afara niste angajati in locul carora trebuie sa intre alte persoane. Mai cu mot si mai cu pile…
Altfel nu putem explica de ce ditamai directorul bantuie singur, uneori la ore nepotrivite pe la aceste case…
“Dom’le, nici nu-l cunoastem, ne pomenim ca intra unul inalt in curte sau in casute, se aseaza pe scaun si se uita la noi… Sa se prezinte, da’ si atunci e nasol, ne simtim ca in Scufita Rosie, ca zice: Sunt Lupu – si ne ingheata sangele in vene”, ne-a spus o angajata.
Avem informatii “din sistem”, ca “scufitele rosii” de la DGASPC, ca sa scape de sperietura fac demersuri pe langa AVS pentru a-si tocmi un vanator care sa goneasca Lupu’ de pe langa casutele unde isi desfasoara activitatea.

5 comentarii

  1. De copiii care ameninta cu cutitul personalul de ce nu se scrie? De cei care nu se duc la scoala, nu invata si stau in sistem si la varsta de 25 de ani fara BAC spunand ca nu le pasa? De cei care injura, cheltuie bani pe droguri si spun ca ” noua ni se cuvine, voi puteti face puscarie”? Despre acestea de ce nu se fac articole? De ce nu se iau masuri? S a saturat politia de cei acre fug si se prostitueaza din casutele pentru copii! Stiti ca si adolescentii ameninta cu violul femeile? Stiti cumva? Dar cand vin cu paduchi, fara a manui tacamurile, de unde n au curent si apa si unde dorm cu animalele, le era mai binr acolo?

  2. Nu puneti angajatii in aceeasi oala. Sunt oameni care isi fac treaba si sunt luati in bataie de joc de niste inculti incompetenti. Sa va fie rusine! Rusine sistemului de rahat! Rusine oamenilor cu pile! Doar cei vinovati scapa nepedepsiti in Romania! Cei care vin in control stiu deja de cine sa nu se ia, totul este stiut.

  3. Nu bate nimeni copii de la casa Soarele, numai cine nu lucreaza poate sa vorbeasca,plus ca acolo sunt copii mici care nu fac probleme pentru a fi dusi pe camp. Poate de la casele cu copii adolescenti. O singura persoana de la Soarele este implicata, o panarama care este lipsita de respect si bun simt. In urma acestei angajate copiii vorbesc urat si nu pot fi controlati facand misto de angajate. Televizoare si jucarii furate? Prostii. Doar pilele sefului directiei poate isi permit si tot nu sunt pedepsite.

  4. Cine a leșinat? Au fost mârletele din casa soarele care bat copiii? Cele care fură televizoare,jucării?? Cele care trimit jandarmii sa duca adolescenții in camp si sa ii bată??? Pe bune? Astea trebuie sa zboare cu sau fără lup

  5. Mda … Vai, saracele angajate ! Lesina de frica ca le vine seful in control. Pai au dreptate si ele, bietele … Sa trimita si directorul o cerere ca vrea sa verifice daca angajatii respecta indatoririle…

Comentariile sunt inchise