De vineri – restrictii de circulatie in judetul Giurgiu

De vineri – restrictii de circulatie in judetul Giurgiu
De vineri – restrictii de circulatie in judetul Giurgiu

Din cauza temperaturilor ridicate. CNADNR interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, in perioada 24 – 26 august 2012, in intervalul orar 11.00 – 20.00, pe toate drumurile nationale din mai multe judete: judetele Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras Severin, Gorj, Mehedinti, Vâlcea, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Dâmbovita, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila.

Exceptie fac transporturile de persoane, transporturile de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala, vehiculele care participa la interventii in caz de forta majora, transporturile funerare, postale, de echipamente de prim ajutor, transporturile pentru distribuire de carburanti, transporturile de marfuri sub temperatura controlata, pentru tractari vehicule avariate, pentru distribuirea de apa si hrana in zonele calamitate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin constructie salubrizarii, transporturile de apa imbuteliata si de produse provenite din exploatari agricole.

Un comentariu

  1. Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comentariile sunt inchise