Deputatul Alexandru Andrei, in apararea colonelului Sebastian Cucoș

Dupa incidentele din 10 august, in mod obstinant, s-a cautat un Acar Paun care sa fie facut raspunzator de actiunea jandarmilor. Evident ca acesta a fost gasit, in persoana colonelului Sebastian Cucoș, fost sef al Jandarmeriei Romane.
Oameni simpli, politicieni, membri ai Diasporei, s-au grabit sa arunce anathema pe Jandarmerie, insa o reactie de aparare a colonelului de jandarmi nu a intarziat sa apara. Pe Internet a aparut o petitie online, pe care a sustinut-o si deputatul giurgiuvean Andrei Alexandru, secretar al Comisiei de aparare din cadrul camerei Deputatilor…
“Am colaborat și pot spune că îl cunosc bine pe colonelul Sebastian Cucoș, cel care, până ieri, a condus Jandarmeria Română. De aceea, afirm cu toată convingerea că este vorba despre un adevărat profesionist și un patriot veritabil, ceea ce a și demonstrate de altfel, prin declarațiile făcute recent, în urma incidentelor de la mitingul din 10 august: Nu am făcut decât să-mi iubesc țara și Drapelul pe care am jurat. Și-mi păstrez jurământul: să cred în Dumnezeu și în camarazii mei!
Tot colonelul Sebastian Cucoș declara că jandarmii care au intervenit în Piața Victoriei și-au făcut datoria, iar cei vinovați de comiterea violențelor vor fi investigați de instituțiile statului.
Cunoscându-l, știu bine că este un om care își iubește meseria și respectă uniforma pe care o poartă cu mândrie – cea a Jandarmeriei Române – și, de aceea îl susțin și sunt alături de el! Așa cum, de altfel colonelul Sebastian Cucoș este acum susținut de mulți dintre cei pe care i-a condus, care au inițiat și lansat o petiție publică: https://petitieonline.net/petitie/40176146”