Deputatul Alexandru Andrei – vizita de lucru in Israel

In ultima săptămână a lunii iunie, deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei a efectuat o vizita de lucru in Israel, in calitate de secretar al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, alături de președintele Comisiei, Dorel Căprar.
Agenda vizitei a fost una încărcată, cu multe întâlniri de lucru, însă cel mai important punct de pe această agendă a fost întâlnirea cu omologii israelieni din Comisia de Apărare a Knessetului.
”Principala întâlnire a vizitei de cooperare bilaterală efectuată în Israel a fost reprezentată de consultările dintre comisiile omoloage pe probleme de apărare.
În prezența vicepreședintelui Knessetului, Hilik Bar, Avi Dichter, președintele Comisiei de afaceri externe și apărare a condus dezbaterile, fiind asistat de domnul Eyal Ben-Reuven și doamna Anat Berko.
Într-o perioadă extrem de dinamică în Orientul Mijlociu, discuțiile noastre au vizat teme de actualitate geopolitică, finalitatea fiind identificarea modalităților eficiente de cooperare între țările noastre în termeni mutual benefici.
Amenințările clasice și cele asimetrice au determinat redefinirea securității, iar România trebuie să fie pregătită pentru orice scenariu.
De aceea, este foarte important să învățăm de la cei care au experiență în construirea rezilienței și dezvoltarea capacității de apărare a unui stat, iar Israelul, și în mod particular omologul meu, domnul Avi Dichter, au expertiza de care avem nevoie.
Sunt onorat de disponibilitatea sa de a împărtăși cu noi o imagine a trecutului, prezentului și viitorului Țării Sfinte.”, ne-a declarat deputatul Alexandru Andrei.

Un comentariu

  1. Ma intreb ce pregatire are acest pachiderm de a fost pus sa se ocupe cu apararea?el habar n-are nici macar sa vorbeasca bine limba romana,dar barem alte limbi,dar cand ai pile si relatii aceste aspecte nici ca mai conteaza…cat de „culta” e tanti veorica(scris intentionat cu e) asa sunt si ceilalti psdisti

Comentariile sunt inchise