Editorial… la editorial: Domnule elf, imi cer scuze, dar nu semanati cu Sfanta Vineri!

EditorialCum domn’e, sa faci o conferinta de presa in care sa anatemizezi un jurnalist ca vede lucrurile altfel decat tine? Si tu sa fi om politic, persoana publica sau chiar ales local… Singura expresie care-ti vine in minte in astfel de cazuri este: “Doamneeeee, mare ti-e gradina…”.
Daca pe cel mai mic (in grad si functie politica) il intelegem, ca este poet (desi n-a vorbit in stihuri), de la cel mai mare aveam “petrentii”. Pai ce-ai facut ma nene, ma? Te-ai bucurat ca esti elf si ca esti personaj pozitiv? Efectul e taman invers, si singur ai grait din fundul pamantului – ca Lord of the Ring, autorul, n-ar fi vazut filmul.
Imi fac mea culpa si va anunt cu bucurie nedisimulata ca filmul din cadrul sedintei CL l-am vazut acum trei zile. Pe ecran lat, Imax si pelicula Eastman Collor… Din ecranizarea la care (cred) ca facetii referire, ei bine, aici aveti dreptate si imi cer scuze public, domnule elf. Sunteti suparat ca… sunteti elf? Am mai uitat din personajele filmului, dar m-am uitat la film si va jur ca am gresit. Sunteti mai degraba… trolli. Daca nici aceste personaje nu va sunt pe plac, la urmatoarea conferinta de presa putem negocia o schimbare in personaje autohtone: Pasarila, Gerila, Setila sau Flamanzila. Putem sa schimbam povestea si sa fiti Zmei, Muma Padurii, dar in niciun caz nu va puteam compara cu… Sfanta Vinerea.
Lord of the Ringsf vineri