Eurocar Service, in intampinarea clientilor – expozitie de autoturisme din seria Dacia

Pentru prima data de Ziua Copilului, SC EUROCAR Service S.A. Giurgiu a venit in intampinarea potentialilor clienti cu o expozitie inedita. Autoturisme din seria Dacia au fost etalate pe platoul din fata Teatrului Tudor Vianu, iar vizitatorii au fost intampinati cu zambete si mai ales cu consiliere de specialitate.
Directorul societatii, Anca Stanisteanu ne-a declarat in exclusivitate ca a sosit momentul ca societatea sa iasa in intampinarea clientilor, incercand astfea sa creasca vizibilitatea firmei, a produselor si serviciilor.
„A sosit momentul sa venim si noi in intampinarea clientului, nu numai clientii sa vina catre noi. Nu este un concept nou, insa este mai putin practicat in acest moment.
Am gasit si aceasta oportunitate – Ziua de 1 Iunie, in care toti parintii sunt cu copiii la manifestarile organizate aici – si am organizat aceasta expozitie. Avem surprize si pentru copii (bomboane, baloane) iar pentru parinti, specialistii nostri dau toate explicatiile tehnice, atat pentru motorizari, cat si pentru modalitatile de finantare”.