Eveniment la Primăria Giurgiu – S-a lansat prima platformă de marketing pentru produse artizanale (FairDeal)

Camera bilaterală de comerț din Bulgaria organizează patru evenimente în Bulgaria și România pentru a face publică prima platformă de marketing pentru produse artizanale ”FairDeal”.
Prima întâlniredin aceasta serie a avut loc, astăzi 18 februarie 2020, la Primăria Giurgiu la care au participat președintele Camerei bilaterale de Comerț Bulgaria – România, Doru Dragomir, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Ionuț Cioacă, administratorul public al municipiului Niculae Ghiță, președintele Camerei de Comerț și Industrie Giurgiu, Alexandru Epîngeac, reprezentanți ai organizației locale ale industriei și partenerii de proiect.
Au fot prezentate noile oportunități economice și perspectivele de angajare ale producătorilor, creatorilor, meșterilor și comercianților, oferite de noua platformă online – FairDeal – o rețea inovatoare de magazine virtuale pentru produsele meșteșugărești.
”Este o onoare pentru noi să găzduim acest eveniment, dat fiind faptul că între Giurgiu și Ruse au existat mereu relații de prietenie, colaborare și ajutor reciproc. Vreau să felicit organizatorii și partenerii proiectului. (…) Giurgiu nu este un oraș super-dezvoltat industrial, însă pe parte de produse agricole și turism agricol, reprezintă, totuși, ceva la nivelul României”, a declarat primarul Nicolae Barbu în debutul ședinței.Initiatorii proiectului au precizat ca acesta va duce la promovarea ocupării forței de muncă, la crearea de noi locuri de muncă, oferind, totodată o alternativă pentru persoanele care caută job-uri acasă sau part-time, precum și pentru lucrătorii care doresc să-și schimbe domeniul de afaceri.
Platforma FairDeal va oferi șansa fiecărui meșteșugar să se înregistreze ușor, prin intermediul internetului, oferind produsele proprii unui public foarte larg (de pe ambele maluri ale Dunării), de asemenea va ajuta companiile mici și mijlocii să-și extindă contactele și să-și promoveze producția rapid. Important de știut este că FairDeal va fi utilizat gratuit de către fermieri și meșteșugari pe toată durata proiectului.
Aceste întâlniri fac parte din activitățile proiectului FairDeal – o platformă pentru livrarea rapidă a produselor artizanale și produselor agricole unice în zona transfrontalieră Bulgaria-România, finanțată în cadrul programului Interreg-V-A România-Bulgaria, co-finanțată de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională-partener principal al municipiului Veliko Turnovo și parteneri-Asociația Dimanche (România), Camera bilaterală de Comerț Bulgaria-România și Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova.

Un comentariu

  1. Parcarile de domiciuliu, pe ce criterii se fac la primaria Giurgiu ?????? Pe ochi frumosi sau pe relatii.
    Intreb pentru un prieten.Asteptam un raspuns…

Comentariile sunt inchise