Gogosi si fitosi pentru TSD Giurgiu

Gogosi si fitosi pentru TSD Giurgiu
Gogosi si fitosi pentru TSD Giurgiu

Dupa mitingul de joi, pesedistii s-au grabit sa-l vada pe fitosul care le va fi presedinte la tineret. Suc, fursecuri si spectacol.
La intalnirea de la Casa de Cultura – ca la spectacol. Sala plina de pesedei, care mai de care mai… copt. Nici vorba de convocator, ca la orice conferinta judeteana care se respecta.
Niculae Badalau a prezidat sedinta si a supus la vor schimbarea. „Sunteti de acord ca Razvan Ispas sa fie presedintele TSD Giurgiu? Cine e pentru, cine e contra, se abtine cineva? In unanimitate, milionarul, fitosul, vedeta tabloidelor, prietenul lui Bambi, amantul lui Tonciu si Cracana, Razvan Ispas, a fost ales”.
Intrebat de ex-presedintele TSD, cum ramane cu statutul, Nicu Badalau ar fi raspuns sec: „Stat(ut)ul sunt eu. N-am treaba cu cartulia aia mica si rosie, eu vreau sa-mi fac echipa”. Ex-ul a iesit din sala, impreuna cu alti cativa, iar restul au ramas sa termine fursecurile.
Doar Ionel Dinu a fost mai condescendent si si-a recunoscut nestiinta in ale statutului, pentru ca intreba in stanga si in dreapta, daca n-are cineva vreun statut spre lecturare.
N.R. Am fost informati, pe surse, ca Razvan Ispas are adeziunea la PSD Giurgiu de doar zece zile, iar adresa de pe cerere este adresa de la Unirii, nr. 10 – adica adresa unei firme.
Multe succesuri in activitate, ii dorim atat lui Razvan, cat si lui Badalau. Lucian Iliescu este multumit de rezultatul alegerii. Urmeaza alegerile de la municipiu si de la judet, dar se asteapta nominalizarea si acordul de la Primarie.

De asemenea, propunem inca o schimbare – de nume… In loc de TSD, sa i se spuna , PITZITSD sau CRACANATSD…

Un comentariu

  1. My partner and I stumbled over here from a different website and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking at your web page for a second time.

Comentariile sunt inchise