Hingherii au capturat cainele agresiv din cartierul Tineretului

animalCainele agresiv care teroriza de aproape doua saptamani o zona de blocuri din cartierul Tineretului a fost prins astazi.
Desi s-au facut mai multe incercari de a fi capturat prin metode clasice, de fiecare data patrupedul s-a dovedit a fi mai siret decat hingherii. Astazi insa a fost tranchilizat si dus la adapostul de caini comunitari.
Gina Isaia, coordonatorul Serviciului gestionare caini fara stapan a facut cateva precizari pentru Opinia giurgiuveanului:
„Astazi in jurul orei 11:00, cainele a fost prins prin tranchilizare, iar in momentul in care l-am adus la adapost am observat faptul ca are microcip. Astfel am putut afla ca proprietarul animalului este din localitatea Oinacu, iar cazul a ajuns la Politia locala, care va lua masurile necesare impotriva stapanului acestui caine.
Am constatat de asemenea ca acest caine a fost vaccinat antirabic in luna noiembrie 2017 si ramane sa aflam si imprejurarile in care a ajuns in Giurgiu”, a precizat Gina Isaia.
N.R. Sigur ca animalul nu are nicio vina, acesta marcandu-si si aparandu-si noul teritoriu. Insa de saptamana trecuta, acest caine avea castron pentru apa la scara blocului 17/613, bloc din care cativa locatari ii dadeau sa si manance. Aceeasi locatari care au sunat disperati la serviciul ecarisaj si care se aratau oripilati de agresivitatea patrupedului…

Un comentariu

  1. Acelasi lucru se intampla si in centru mai precis langa sc.nr.4 trecatorii sunt agresati de catre un caine care se adaposteste la Bl.4/1B rugam hingherii sa vina sa-l ia multumim.

Comentariile sunt inchise