Iacob Nicusor si “datul pe spate” al presei locale

iacob nicBai, esti nebun? Consilierul liberal Iacob Nicusor a avut o tentativa de a da pe spate presa locala cu un drept la replica stupefiant. Care incepe ca o declaratie in fata… organului: “Subsemnatul X in calitate de…”
Am inteles ca scriitura ipochimenului (ca sa n-avem vorbe la proces: IPOCHÍMEN, ipochimeni, s. m. (Înv.; azi ir.) Persoană, individ, ins. [Acc. și: ipochimén] – Din ngr. Ipokímenon – DEX online) vrea sa fie un soi de scuza publica, insa arata ca o compunere de clasa a II-a in care studiaza copii cu deficiente la invatat.
Asadar, incercarea de a ne da pe spate a esuat lamentabil.
Ii sugeram impetuosului liberal ca atunci cand mai are de gand sa isi epateze talentele scriitoricesti sa “isi traga” langa el un initiat in ale scrisului cu oarece cunostinte in ale jurnalismului (chiar si de provincie).
Ar avea astfel ocazia sa scape de criticile acide ale celor ce ar citi buchiselile penibile scapate de sub penita domniei sale.
E doar un sfat. Care e valabil si pentru celalalt “publicist de drept la replica”, coleg de partid si de CJ cu domnia sa.