In sfarsit, politistii din Giurgiu actioneaza cu profesionalism

Dupa ce abia ne obisnuisem cu comunicatele de presa de la IPJ Giurgiu, in care se prezenta ca pe o mare realizare prinderea unor babute cu cate 5 sau 6 pachete de tigari ca fiind “o lovitura data contrabandei de tigarete”, aflam ca se poate si altfel.
Dintr-un comunicat de presa de la sfarsitul acestei saptamani reiese ca, in sfarsit, s-au facut perchezitii acolo unde trebuie: la dealerii cunoscuti de toti giurgiuvenii.
Iata cum suna COMUNICATUL IPJ Giurgiu, profesionist, fara cuvinte bombastice:

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI
În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.
Vineri, 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții în municipiul Giurgiu, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.
Cu această ocazie, polițiștii au descoperit și ridicat peste 47.000 de țigarete.
Din cercetări a rezultat faptul că, persoanele vizate achiziționau țigaretele din municipiul București, după care le revindeau pe piața de consum, din municipiul Giurgiu.
Polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.