Publicat : Dum, oct. 21st, 2018

La Cafea cu stil „se da norocul mai departe”

Povestea cafelei in asteptare este una cat se poate de banala, care pleaca de la o… superstitie. A inceput in Napoli (Italia), unde se spune ca, daca intr-o dimineata ti se intampla un lucru bun, trebuie sa dai norocul mai departe. Ei bine, poti face asta daruind ceva unui necunoscut – in cazul nostru, o cafea. Romanii au numit acest concept, „cafea in asteptare”.
In Giurgiu, acest concept s-a mai aplicat in urma cu cativa ani si avea denumirea de… paine in asteptare.
Incepand de luni, 22 octombrie, conceptul de „cafea in asteptare” se va derula experimental la cafeneaua „Cafea cu stil”.
In urma unei discutii pe o retea de socializare, Relu Manaila, patronul cafenelei „Cafea cu stil” a implementat acest concept, astfel ca cei care obisnuiesc sa guste cea mai buna cafea din oras, pot sa plateasca una in asteptare, dand astfel norocul mai departe. Iar cei care vor sa bea o cafea si nu dispun de suma necesara, pot „face” o intrebare la „Cafea cu stil”, pe bulevardul CFR .

Despre autor

-