Ministrul Transporturilor vrea sa deblocheze lucrarile la infrastructura rutiera din judetul Gorj

ministrul-transporturilorDupa ce secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Flori, a inspectat in urma cu o saptamana lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Targu Jiu si a anuntat ca lucrarile sunt blocate in mai multe puncte, Ministrul de resort, Razvan Cuc si-a anuntat la randul sau vizita la aceste santiere.
“Lucrările sunt blocate în mai multe puncte, iar anumite componente din infrastructura şoselei au început să se degradeze. Construcţia drumului este blocată de proprietarii de case şi de terenuri nemulţumiţi de preţul oferit de stat pentru a-i despăgubi pe localnici. Şoseaua de peste 21 de kilometri costă peste 34 de milioane de euro si in mod normal, lucrările trebuie finalizate în toamna acestui an, altfel există riscul pierderii finanţării. De aceea, dupa Sarbatorile Pascale ma voi deplasa personal acolo sa clarificam lucrurile sis a gasim solutii pentru finalizarea lucrarii in timp util.
Stiu ca in judeţul Gorj mai sunt probleme cu finalizarea lucrărilor la DN 66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani şi cu finalizarea lucrărilor pe Transalpina. Gorjul este în atenţia ministerului pentru că sunt în derulare anumite investiţii la drumurile naţionale Există finanţare, dar sunt câteva probleme legat de continuarea lucrărilor. De aceea, asa cum am spus voi merge personal acolo pentru a debloca situatia” a declarat Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.