O noua sala de sport, la scoala nr. 7

O alta lucrare pe care municipalitatea din Giurgiu a inceput-o este sala de sport de la scoala gimnaziala nr. 7. Aici, lucrarile sunt efectuate de aceeasi firma care executa eficientizarea termica a scolii nr. 8 – CONSIG SA Giurgiu.
In data de 11 iulie, primarul municipiului a facut o vizita la acest santier si a stat de vorba cu directorul firmei executante, Virgil Dop.“Proiectul se executa cu fonduri guvernamentale de la Compania Nationala de Investitii (CNI). Scoala avea nevoie de aceasta sala de sport, pentru ca elevii scolii sa isi poata efectua programul prevazut de orele de educatie fizica si sport. Ma bucur ca o licitatie organizata de CNI la Bucuresti a avut castigator o firma din municipiul Giurgiu”, a spus primarul Barbu.
Lucrarile sunt abia la inceput, insa directorul firmei care executa aceste lucrari a dat asigurari ca sala de sport va fi gata pana la sfarsitul acestui an, durata oficiala executiei lucrarii fiind de sase luni.
“Aceasta sala de sport este o constructie metalica inchisa cu panouri sandvis, cu o suprafata de 168 mp. Sala are vestiare si grupuri sanitare, plus un cabinet medical. Valoarea lucrarii este de peste 1,4 milioane de lei, iar termenul de executie este de sase luni”.
Municipalitatea din Giurgiu mai are doua proiecte la CNI, pentru inca doua sali de sport – la scoala nr. 2 si la scoala nr. 6. Avand in vedere ca valoarea nu este atat de mare, primarul municipiului a precizat ca daca cei de la CNI nu aloca curand fondurile pentru cele doua sali de sport, aceste proiecte ar putea fi realizate de Primaria Giurgiu cu finantare de la bugetul local.