Organizatia PSD Giurgiu alaturi de sinistratii din Olt

Zeci de drumul comunale si judetene in judetul Olt si sute de gospodarii au fost inundate luna trecuta, in judetul Olt, dupa ce râul Vedea a iesit din matca. Populatia din mai multe localitati a fost grav afectata, apa patrunzând in curti si case si inundând mai multe cai de acces importante, inclusiv digul de protectie la care se lucra fiind grav afectat.

Pentru a veni in sprijinul oamenilor care au avut de suferit de pe urma inundatiilor, Organizatia PSD Giurgiu a organizat o campanie de strângere de donatii. Timp de doua saptamâni, in centrul orasului, a fost amplasat un cort, acolo unde giurgiuvenii solidari au putut face un gest nobil si unde au donat zeci de saci cu haine de buna calitate care sa ajunga la sinistratii din Olt.

Astfel, primul transport cu circa 7 tone de apa potabila donate de PSD Giurgiu si cu haine din partea giurgiuvenilor a ajuns ieri, 20 august, in patru localitati grav afectate: Icoana, Potcoava, Colonesti si Corbu.

Ajutoarele au fost desarcate la scoli sau in salile de sport, urmand ca de acolo sa fie distribuite sinistratilor, de catre autoritatile din localitatile mentionate. Pentru mâna de ajutor intinsa in aceasta perioada grea, social-democratii de la Giurgiu au primit multumiri din partea beneficiarilor, oamenii participând la descarcarea camionului cu ajutoare trimise de giurgiuveni.

Pentru solidaritatea de care au dat dovada, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, doreste sa multumesca tuturor giurgiuvenilor. Social democratul a declarat ca astfel de campanii vor continua si ca ieri a fost primul transport, dar nu si ultimul.