Pârâciuni si bârfe ieftine la Inalta Poarta PSD

Pârâciuni si bârfe ieftine la Inalta Poarta PSD
Pârâciuni si bârfe ieftine la Inalta Poarta PSD

Strategii PSD Giurgiu, Cristian Marciu si Vasile Andronache, l-au flancat pe Niculae Badalau la întâlnirea de miercuri. În fata lui Victor Ponta si Liviu Dragnea, pesedistii din Giurgiu s-au plâns de autoritarismul lui Iliescu Lucian si de faptul ca nu pot purta cu liderul local al PNL Giurgiu, niciun fel de dialog constructiv.
Cei 16 primari au cerut sprijin de la Centru, pentru a fi lasati sa candideze singuri în localitatile lor, fara ca liberalii sa le mai puna bete în roate.
Surse din delegatia celor cu jalba ne-au informat ca primarul din Baneasa l-ar fi pârât pe Tudorel tone la împaratie, ca ar face jocurile lui Lucian Iliescu, si implicit ale PNL.
Nu stim daca Dorobantu a fost incitat de Badalau, dar am aflat ca la urechile lui Gica de la Baneasa ar fi ajuns, soptit, un zvon trimis din Bolintin, cum ca tone ar fi vorbit despre degetele lui Dorobantu încurcati în niste zulufi blonduti. Neîntelegerea s-a transat cu un telefon ca între barbati, dar resentimentele nu trec asa usor…
ªi Andronache s-a plâns de atitudinea lui Lucian Iliescu, desi prin Prundu umbla vorba ca nea Vasile nu mai vrea la Primarie, dar îl forteaza Iliescu, care nu are un candidat veritabil din partea USL în localitate… Nea Vasile merge pe mâna vechiului proverb: frica pazeste bostana…
Rezultatul final al întrevederii a ramas ca în tren – nici alba, nici neagra. Liviu Dragnea si Victoras au promis ca vor vorbi cu Crin Antonescu si ca vor rezolva problema… Exact cum am spus ca se va întâmpla, cu o zi înainte.