Pe toate drumurile judetene se circula in conditii de iarna

conditii de iarnaUltimul comunicat de presa al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU), transmis astazi la ora 08:33 ne informeaza ca in judetul Giurgiu nu a fost inchis niciun drum si ca circulatia se desfasoara in conditii de iarna.
“Pe drumurile naționale, județene și comunale se circulă în condiții de iarnă, toate căile de rulare fiind practicabile. De menționat este faptul că din momentul intrării sub incidența codului portocaliu mai sus menționat, la nivel județean, nu au existat drumuri restricționate sau închise (nici măcar temporar).
Din punct de vedere operativ nu au fost înregistrate apeluri pentru mașini înzăpezite, iar resursele medicale existente la nivel județean au putut ajunge la toate solicitările.
Râurile interioare, care străbat județul Giurgiu, au un regim de curgere normal, nivelurile și debitele situându-se sub cotele de atenție.
Fluviul Dunărea este în creştere în secţiunea port Giurgiu, la ora 06.00 nivelul situându-se peste de atenţie (604 cm cu un debit de 11.830 mc/s, staționar comparativ cu nivelul înregistrat la ora 04.00, cu 34 cm peste cota de atenție, 36 sub cota de inundaţie şi cu 156 cm sub cota de pericol).”