Precizari: Functionarea gropii de gunoi ecologice sta… intr-o autorizatie

g4Motivele pentru care groapa ecologica nu este inca functionala tin doar de… o autorizatie. O autorizatie integrata de mediu care se emite de catre APM Giurgiu si care, din cauza unor defectiuni ale sistemului, dar si pentru ca ECO SUD a solicitat astazi de dimineata sa introduca si alte coduri pentru alte deseuri, nu a putut fi emisa.
Daniela Neagu, sef serviciu APM Giurgiu a precizat ca APM a primit documentatia de la CJ Giurgiu pentru emiterea autorizatiei integrate de mediu si a solicitat unele completari. Insa autorizatia nu a fost emisa la timp din doua motive: nefunctionarea la parametri a Sistemului Integrat de Mediu, dar si solicitarea celor de la ECO SUD… Oficialul APM Giurgiu a precizat ca vineri, 18 august sau cel tarziu luni, 21 august aceasta autorizatie va fi emisa.
La randul sau, presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina a precizat pentru OPEN TV si Opinia giurgiuveanului ca din punct de vedere fizic, groapa de gunoi poate functiona fara nicio problema, toate remedierile fiind facute.