Prefect de la ALDE pentru judetul Giurgiu

Astazi la ora 16:30 va fi uns pe functie noul prefect de Giurgiu. Spre surprinderea habotnicilor liberali, prefectul nu este PNL-ist, ci este o doamna de la ALDE – Aneta Matei. Ceea ce inseamna ca deputatul Toma Petcu si-a jucat bine cartea…
ANETA MATEI are 47 de ani si este din satul Palanca, comuna Floresti Stoenesti. Din anul 2017, prin Decizia nr. 602/31 august, Aneta Matei a fost numita prin detasare in functia de secretar general adjunct al Ministerului Energiei, unde a activat pana pe 13 noiembrie 2019, cand i-a fost vacantat postul de Guvernul Orban (Decizia nr. 405). Odata cu doamna mentionata, de la acelasi minister a fost demis si giurgiuveanul Gicu Iorga – secretar general al Ministerului Energiei.
Sotul doamnei Aneta Matei, Catalin Matei, a fost consilier judetean la CJ Giurgiu din partea PLR in legislatura trecuta, dar a activat si la Administratia Fondului pentru Mediu, apoi la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.
Cei doi au in proprietate mai multe terenuri, o casa de 160 mp si doua autoturisme (cel putin asa reiese din declaratia de avere a doamnei Aneta Matei, din 2017.
Tot astazi, de la ora 16:30, pleaca de la Prefectura, impreuna cu Lavinia Crisu, si subprefectul Gogu Motan.
(Foto: www.giurgiuveanul.ro)