Presedintele CJ Bacau: “Mulțumesc domnului Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor in 2017”

Deputatul de Giurgiu, Razvan Cuc, fost ministru al Transporturilor este si acum, la jumatate de an de cand a parasit functia, laudat de fostii parteneri din judetele in care s-a implicat pentru bunul mers al lucrurilor.
Doar la Giurgiu, toti colegii sai din PSD pastreaza o tacere suspecta vis a vis de fostul ministru. Desi sunt proiecte pe care le-a demarat si care sunt in diferite faze: drumul de centura al municipiului; podul de la Gradistea sau reabilitarea si modernizarea caii ferate Giurgiu – Bucuresti.
Iata o recentă postare pe facebook (25 mai, 2018) a președintelui CJ Bacau, Sorin Brasoveanu:
”NE ȚINEM DE CUVÂNT!
Continuăm asfaltarea cu 22 de km pe DN12A Comănești – Asău- Agăș-Brusturoasa-Palanca-Ghimeș-Făget – până la limita cu județul Harghita.
Împreună cu primarii comunităților Agăș, Brusturoasa și Palanca am văzut stadiul lucrărilor care decurg conform calendarului.
Mulțumesc domnului Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în 2017, sub al cărui mandat a început reabilitarea, domnului Lucian Șova, actualul ministru al Transporturilor, echipei de parlamentari băcăuani condusă de domnul senator Dragoș Benea și echipei Direcției Regionale De Drumuri Naționale Iași.”
Doar la Giurgiu este tacere totala…