Previziuni astrale pentru 2012

Previziuni astrale pentru 2012
Previziuni astrale pentru 2012

In ultima zi a lui 2011 au aparut si primele previziuni astrologice pentru anul 2012. Iata care sunt predictiile pentru zodiile dumneavoastra:

BERBEC: Va fi un an plin de aventura pentru nativii din berbec. In ultimii ani, viata voastra a fost supusa unor tipare nu tocmai comode. Toate eforturile îsi gasesc însa rasplata în 2012. E un an bun, mai ales în plan profesional. Chiar daca în unele planuri, eforturile vor fi mai mari, rezultatele vor fi pe masura.

TAUR: Incapatânati, dar rabdatori, taurii sunt gata sa lupte împotriva curentului. Aceste calitati va vor ajuta în perioadele mai grele ale anului. Prima parte a lui 2012 va aduce însa probleme în plan profesional, care vor culmina cu unele griji legate de sanatate. Vestea buna vine pe plan sentimental, unde dragostea si intimitatea va aduc o briza de aer proaspat.

GEMENI: Anul 2012 nu aduce pentru gemeni prea multe lucruri de dezbatut, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru acesti nativi, asa ca nu ramâne loc de discutii. Cariera va suferi câteva atacuri, dar viata amoroasa va fi calma si nu va trece prin încercari. Sanatatea va cere însa putin mai multa atentie ca în anul precedent, asa ca îngrijirea personala e în centrul atentiei.

RAC: Anul 2012 a plin de mister în ce priveste viata racilor. Va asteapta multe surprize la un nivel profund, sensibil si emotional. Chiar daca lucrurile se misca un pic prea încet pentru gustul vostru, aveti parte de multa creativitate si lucruri interesante.

LEU: Leii vor culege roadele muncii lor de pâna acum. Usile li se deschid si se bucura de multa admiratie din partea celor din jur. E posibil ca, multumita acestor realizari, sa primiti noi oferte de munca. În orice caz, 2012 e un an bun pentru lei.

FECIOARA: Stabilitatea e cuvântul care va guverna viata fecioarelor în 2012. Lucrurile vor fi simple si conforme cu asteptarile acestor nativi destul de pretentiosi. Nu aveti parte de prea multa adrenalina, dar asta nu e neaparat un lucru rau. E un an bun pentru a va concentra pe cariera si pe viata sociala.

BALANTA: Pentru balante, anul 2012 aduce o mare dorinta de a încerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevarat în cale balantelor. Nativii acestei zodii vor atrage multe priviri si nu vor trece neobservati.

SCORPION: Scorpionii vor tuna si vor fulgera, daca lucrurile nu le ies pe plac în 2012. Oricum ar fi, scorpionii vor învata sa se bucure chiar si de micile detalii ale vietii. Ambitia si hotarârea îi ajuta sa faca lucrurile asa cum le vor ei.

SAGETATOR: 2012 va fi un an bun pentru sagetatori. Optimismul nativilor îi va ajuta sa treaca si peste coborâsurile care îi asteapta în acest an. Oricând întâmpinati probleme, nu ezitati sa cereti ajutorul celor experimentati. Va fi un an de crestere si dezvoltare personala.

CAPRICON: Independenta e numele jocului pe care îl joaca toti capricornii anul acesta. Eforturile depuse pâna acum îsi vor arata roadele: capricornii se pot relaxa în sfârsit, pentru a se bucura de multe lucruri bune. Cu toate acestea, tendinta lor de a se izola va stârni nemultumirea celor dragi.

VARSATOR: Sinceritatea e trasatura care defineste anul 2012 al varsatorilor. Aveti darul de a spune lucrurilor pe nume, într-un fel blând. Varsatorii vor simti nevoia sa fie independenti, în ciuda atractiei pe care o simt cei din jur fata de firea lor debordanta. Interesul lor ramâne descoperirea misterelor vietii, asa ca se vor cufunda adesea în reverii din care nimeni si nimic nu îi va putea scoate. Va fi un an bun si calm pentru aerienii varsatori.

PESTI: Toate le vor merge bine pestilor în 2012, cu exceptia relatiilor interpersonale. Cariera si veniturile vor fi în centrul atentiei în prima parte a anului. În a doua parte însa, locul în care ajung pe plan profesional le va solicita mai multa energie decât de obicei. În plan relational însa, pestii vor avea de înfruntat provocari, mai ales în ce priveste rezolvarea unor probleme destul de delicate.

Un comentariu

  1. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

Comentariile sunt inchise