Prima zi de școală – edilul sef a fost prezent in trei unități de invățămant

Astazi, 9 septembrie, scolile din municipiu si-au deschis portile pentru inceperea noului an scolar si mii de elevi si parinti au fost prezenti la deschiderea oficiala.
Primarul Nicolae Barbu a participat la festivitățile de deschidere al noului an școlar la Școala gimnazială „Academician Marin Voiculescu „, Școala gimnazială nr. 7 și Liceul Tehnologic „Ion Barbu”.La primele doua scoli, scoala nr. 8 si scoala nr. 7, sunt adevarate santiere, insa edilul sef a precizat ca cei care se ocupa de lucrari nu vor deranja desfasurarea procesului de invatamant, acestia luandu-si angajamentul ca vor efectua lucrarile dupa orele de curs sau in zilele de weekend.„Un nou început cu emoții și speranțe, atat pentru elevi cat si pentru parinti deopotriva. Mult succes elevilor giurgiuveni!
Si anul acesta municipalitatea investește si a investit in unitățile de învățământ pentru a oferi copiilor conditii bune de studiu in scolile giurgiuvene.Adresez rugămintea părinților sa dea dovada de înțelegere si răbdare și sa inteleaga faptul că unele proiecte necesita mai mult timp pentru a fi finalizate, spre binele copiilor si profesorilor.
Le urez elevilor mult success!”, a spus primarul Nicolae Barbu.