Primaria din Ogrezeni – respect pentru elevii si studentii care fac naveta

O 1Primaria din Ogrezeni, la initiativa primarului Jean Jipa sustine elevii din invatamantul liceal si pe studentii din localitate care fac naveta in Capitala sau la liceele din Bolintin Vale, Ciorogarla sau Bucuresti, suportand contravaloarea transportului acestora. Asadar, o veste buna atat pentru parinti cat si pentru elevi si studenti. Un anunt important al Primariei Ogrezeni stabileste clar conditiile in care elevii si studentii beneficiaza de aceste facilitati…
„Având în vedere iniţiativa conducerii Primăriei comunei Ogrezeni, de a susţine în continuare elevii din învăţământul liceal, privind suportarea contravalorii cheltuielilor de transport către unităţile de învăţământ din oraşul Bolintin Vale, comuna Ciorogarla, Municipiul Bucureşti (staţia de metrou Păcii) şi retur, avem rugămintea să depuneţi la sediul Primăriei Ogrezeni începând cu data de 29.08.2017 până la data de 08.09.2017, CERERILE DE ACORDARE A ACESTEI FACILITĂŢI.O 2În virtuatea realizării aceluiaşi nobil scop şi potrivit capacităţii de transport (90 de locuri) a autobuzului aflat în dotarea instituţiei, Primaria Ogrezeni va asigura şi transportul gratuit al studenţilor din localitatea noastră până la staţia de metrou Păcii, cartierul Militari din Municipiul Bucureşti. Primirea cererilor în acest sens se va face tot la sediul Primăriei Ogrezeni până la data de 01.10.2017.
În spiritul respectării legislaţiei în vigoare, a înlăturării oricăror interpretări eronate, şi spre ştiinţa tuturor părinţilor, demersul nostru se armonizează cu art. 181 din Legea 94/2016 „Prevederile privind accesul la transportul rutier de persoane în cont propriu se aplică și transportului cu autobuzele proprii ale unităților administrativ-teritoriale sau ale unităților de învățământ, având inscripția «transport școlar», utilizate exclusiv pentru transportul elevilor și cadrelor didactice, care efectuează acest transport din mediul rural către unitățile de învățământ din comună sau către unitățile de învățământ din mediul urban.” şi va fi adoptat prin Hotararea Consiliului Local Ogrezeni în şedinţa ordinară din data de 30.08.2017.
Pentru detalii suplimentare referitor la actele necesare depunerii cererilor, aveţi la dispoziţie următoarele persoane şi puncte de contact:
Strogonov Mihaela – Mobil: 0730091743; Tel/fax: 0246250234;
Stan Mario – Mobil: 0786534629; Tel/fax: 0246250234.”O 3