Primăria Giurgiu a distribuit gratuit dezinfectant pentru toate scările de bloc din municipiu

Având în vedere Decretul Președintelui României privind instituirea stării de urgență publicat în Monitorul Oficial nr.212/16.03.2020, planul de măsuri nr.1401/16.03.2020 și Hotărârea nr.10/16.03.2020, în perioada instituirii stării de urgență, prin dispoziția Primarului municipiului Giurgiu, reprezentanții direcțiilor subordonate Primăriei și Consiliului Local au distribuit, astăzi 23 martie 2020, substanțe dezinfectate (SEPTOL) tuturor scărilor de bloc (891) din municipiu, după cum urmează:
Zona Centru – 99 scări;
Zona CFR – 28 scări;
Zona Policlinică – 38 scări;
Zona Istru – 8 scări;
Zona Tineretului – 180 scări;
Șoseaua București – 418 scări;
Zona Oinac – 120 scări.
Menționăm că substanțele dezinfectante sunt concentrate și trebuie respectat întocmai modul de utilizare.
Substanțele au fost repartizate responsabililor de scări pe bază de semnatură, fiindu-le înmânate instrucțiunile de folosire, acestea urmând să fie folosite după igienizarea scărilor. Această acțiune va continua și la case, imediat după ce va fi achiziționat materialul dezinfectant.
Municipalitatea roagă asociațiile de locatari și responsabilii scărilor să se mobilizeze pentru a utiliza acest dezinfectant cât mai repede.
PRODUSELE SUNT DISTRIBUTE GRATUIT DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU

COMERCIALIZAREA ESTE INTERZISĂ

PROTEJÂNDU-TE PE TINE, ÎI PROTEJEZI ȘI PE CEILALȚI!

Un comentariu

  1. In blocurile care apartin asociatiei de locatari nr. 9 din strada 1 Decembrie 1918, nu se matura scarile, nu mai vorbim de dezinfectat…
    As ruga primăria sa ia o masura cu aceasta administratora Lupu.

Comentariile sunt inchise