Programul manifestărilor prilejuite de 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Primaria municipiului Giurgiu a pregatit o serie de surprize placute pentru cei care vor participa la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei.
Incepand cu ora 10:00, la Biserica Eroilor se va desfasura ceremonialul depunerii coroanelor. Va urma defilarea trupelor in Piata Tricolorului, iar incepand cu ora 12:00, pe scena amplasata in imediata apropiere se va desfasura un concert de muzica populara la care isi dau concursul nume sonore ale genului: Elena Merisoreanu, Stefania Rares, Ionut Sidau, Virginica Neagu, Gheorghe Gheorghe, acompaniati de ansamblul folcloric “Doina Dunarii”, dirijat de maestrul Ion Ivanovici.
Vor mai canta: Adelina Gaujaneanu, Mariana Simion, Ioana Largeanu, Adrian Georgescu si Iulian Urlea.
In paralel, Primaria va invita la o masa populara, pregatirile pentru aceasta fiind in toi: peste 15.000 de sarmale (de post si cu carne) si vin fiert se vor distribui la corturile amenajate in imediata apropiere a scenei.
La ora 17:30, din Parcul Alei se vor aprinde luminitele de sarbatori in tot orasul, iar retragerea de la Parcul Alei si pana la Primarie se va face… cu torte.
Iata mai jos, programul manifestarilor pentru toata luna decembrie: