Razvan Cuc: “Sunt un om de cuvant si imi tin promisiunile: Podul de la Gradistea va fi din nou functional!!”

Dupa ce specialistii de la CFR Infrastructura au publicat anuntul pentru contractual de proiectare si executie a podului de la Gradistea, ministrul transporturilor, Razvan Cuc a postat pe contul sau de facebook un comentariu in care spune ca nu a uitat de promisiunile facute giurgiuvenilor:“Pentru că nu uit niciodată de oamenii care mi-au fost alături la bine și la greu, le dau o veste bună giurgiuvenilor: Podul de la Grădiștea se va reface! Pentru mine cuvântul dat oamenilor nu este o simplă vorbă în vânt. Fac tot ce ține de mine ca să realizez acest obiectiv. Una dintre prioritățile mele este refacerea Podului de la Grădiștea, astăzi promisiunea devine realitate.
CFR Infrastructură a publicat anunțul pentru contractul de PROIECTARE și EXECUTIE a Podului de la Grădiștea.
Perioada de proiectare este de 4 luni, iar execuția încă 18 luni. Poate avem surpriza și antreprenorul îl va termina chiar mai devreme.
Este destul de aproape de minister, așa că vizitele pe șantier vor fi destul de dese ca să mă asigur că vor fi respectate termenele și lucrările vor fi de calitate. Garanția pentru lucrări va fi de 60 de luni!
Am văzut nenumăratele mesaje legate de Podul de la Grădiștea și am considerat necesar să-i anunț pe toți cei interesați care este stadiul acestui obiectiv, atât de important pentru giurgiuveni , dar și pentru mine.
Giurgiul trebuie să știe că nu l-am uitat!!!!”