Regrete eterne de la Gheorghe Stefan pentru Lucian Iliescu

Gheorghe-Stefan1Gestul pe care l-a facut senatorul Lucian Iliescu (care va implini curand 70 de ani – drept pentru care ii facem urarile de rigoare) de a parasi PNL-ul fara a-si lua ramas bun, fara a inainta vreo demisie (dupa ce in urma cu aproape trei luni semnase adeziunea la PNL) a lasat in urma un gol imens in sediul PNL Giurgiu.

Lacrimile de pe obrajorii tinerilor care n-au facut joc de glezne se vor usca cu greu. Sperantele pe care si le-a pus Beianu in intelepciunea lui nen-su Lucica s-au naruit ca un castel de carti de joc. Piedestalul pe care il urcase Floricel pe idolul sau – Don Luciano – a luat-o la vale…
Starea de confortabilitate pe care i-o daduse “Imparatul” lui Gheorghe Stefan s-a prefacut in praf de stele. Drept pentru care, acelasi Gheorghe Stefan – in calitate de presedinte (unic) al PNL Giurgiu – i-a compus un epitaf celui in care a crezut o perioada scurta…

“Felicit sincer PSD Giurgiu pentru ” noua” (dar totusi batrana) achizitie. Eu stiam ca varsta aduce cu sine, pe langa parul alb, mai multa intelepciune.
Constat cu tristete ca in cazul unora reflexele sunt inverse, lucru care i se intampla si domnului Iliescu Lucian. Sincer imi este greu sa explic, dar si mai greu sa inteleg gestul domniei sale, insa pot sa spun cu certitudine un lucru… Probabil ca i-a placut atat de mult sa doarma in ultimii patru ani in Senat, incat mai vrea inca patru ani, lucru pe care stie ca nu-l poate avea in PNL din cauza criteriilor de integritate, asa ca i-a ramas doar varianta PSD (am spus “dormit” pentru ca nu l-am vazut pe domnul Iliescu Lucian in nicio luare de cuvant, interpelare sau initiativa legislativa).
Inchei printr-o replica celebra: gestul domnului Iliescu duce usor spre ” rusinica”!
Sper sa aduca la alegerile parlamentare din toamna si PSD-ului acelasi numar de voturi pe care ni le-a adus si noua la PNL, adica zero!
Gheorghe Stefan”.

4 comentarii

 1. Cred ca singurele persoane in care am lovit sunt cele care au meritat! Stiu la cine va referiti si va rog sa ma credeti ca meritau, asta daca nu cumva sub numele fals, dumneavoastra sunteti persoana respectiva!
  O seara frumoasa!

  1. Nu sunt persoana respectiva si nici sub nume fals
   Dar stiu ca exista mai multe persoane care au muncit ptr PNL si au fost aruncate la gunoi
   PNL nu vrea sa mai auda de persoanele respective

 2. Ma gandesc cum ar fi Giurgiul daca ar avea in frunte oameni ca Gheorghe Stefan. Un om cinstit, cu principii sanatoase, vertical si inteligent. Sper din tot sufletul ca la alegerile parlamentare sa fie unul dintre cei pe care giurgiuvenii il vor trimite in parlament.Sigur va face mult mai mult pentru giurgiuveni.

Comentariile sunt inchise