Sarbatoare si… asfalt in comuna Baneasa

In doua mandate de primar, primarul Rotaru Viorel a reusit sa aduca localitatea Baneasa pe harta judetului, ca fiind localitatea cu cea mai rapida dezvoltare.
Gratie programelor guvernamentale, dar si cu fonduri bugetare proprii s-a reusit performanta de a acoperi cu asfalt mai mult de 60% din strazile comunei care are patru sate: Frasinu, Baneasa, Sfantu Gheorghe si Pietrele.Scolile din Baneasa si Frasinu au fost reabilitate si arata acum ca noi, centrul localitatii este unul demn de secolul in care traim. O gradinita noua, in Baneasa, arata “ca scoasa din cutie”, iar foarte curand, locuitorii din zona vor avea o legatura cu Bucurestiul, mai scurta cu circa douazeci de kilometri decat vechiul traseu, prin Daia…“Cand am preluat administratia publica a comunei, in primul mandat, procentul de strazi asfaltate din localitate era ZERO. Acum am ajuns la 65% strazi asfaltate in cele patru sate, trotuare din pavele, scoli reabilitate in totalitate, iar daca timpul va fi in continuare favorabil, continuam cu asfaltarea…Astazi (duminica, 3 noiembrie – N.R.) se sfinteste biserica din Meletie, o biserica veche de 150 de ani, pe care am reabilitat-o cu bani din bugetul local, suma aprobata de Consiliul local Baneasa”, a declarat primarul comunei, Viorel Rotaru.Duminica, 3 noiembrie, un sobor impresionant de preoti, dar si cateva autocare de pelerini au participat la resfintirea bisericii din Baneasa (Meletie), care a fost reabilitata cu bani de la bugetul local.

2 comentarii

  1. Felicitari ! Acesta localitate si-a schimbat complet aspectul datorita unui bun gospodar care-i edilul localitatii. Eu tot timpul am dat exemplu com Baneasa fata de Com Fratesti unde nu s-a facut nimic in untimii 8 ani . Am vazut diferentele intrucat am cate o proprietate in fiecare dinte aceste 2 comune. .

Comentariile sunt inchise