Sase bizarerii – Cand si cum semneaza giurgiuvenii contractele de salubrizare

1-gunoi-2Desi au avut suficient timp la dispozitie inca de anul trecut sa initieze procedurile de incheiere a contractelor cu cetatenii municipiului, firma de salubrizare – Girexim Universal – a gasit potrivit abia acum sa puna cateva anunturi pe la scarile de blocuri. Prin aceste anunturi, cetatenii sunt invitati la sediul societatatii (Aleea Plantelor, nr 25 – sediul ADPP Giurgiu) pentru a incheia contractele individuale de prestare a serviciilor de salubritate.
Asadar, suntem anuntati ca am avea “obligatia legala” de a incheia contracte individuale de prestare a acestor servicii.
Iar pentru asta cetatenii trebuie sa se prezinte la sediul operatorului, neaparat in timpul programului acestuia de lucru (in intervalul orar 08:00 – 16:00) cu actul de identitate in mana…
Bai, esti nebun?
Si cum facem, declaram pe propria raspundere ca suntem x persoane in casa sau apartament?
Si cam cati giurgiuveni din municipiu se asteapta Girexim-ul sa se prezinte de buna voie si sa declare pe corectelea cati “furnizori de gunoi” au in batatura?
Si cam in cat timp estimeaza ei (Girexim) ca se va finaliza procesul de semnare a contractelor?
Si daca un cetatean face contractul in martie sau aprilie, va plati retroactiv lunile ianuarie si februarie? Ca am auzit ca nu e legal sa semnezi azi un contract datat cu cateva luni in urma…
Si daca, dintr-un bloc de locuinte, doar jumatate din locatari semneaza contractele, se va ridica numai jumatate din gunoiul de la containere?
Si mai avem o curiozitate: cati giurgiuveni le vor iesi la numar celor de la Girexim…