Scapam de bizoni? De astazi, parcati regulementar! Altfel, riscati sa va gasiti masina blocata

Mai mult de atat, pentru recuperarea autoturismului ati putea sa apelati la un imprumut bancar, pentru ca tarifele sunt foarte mari.
Printr-un comunicat de presa, Directia Politiei Locale (DPL) Giurgiu, anunta posesorii de autoturisme ca incepand din 16 iulie, pe raza municipiului se va actiona pentru aplicarea masurilor legale impotriva conducatorilor auto care opresc sau stationeaza ilegal.
„Mentionam ca se va actiona inclusiv cu blocator de roti pentru acei conducatori auto care nu se vor prezenta la autovehicule in momentul constatarii contraventiei de catre echipajul de politie locala”, se mentioneaza in comunicatul de presa DPL.
Tarifele percepute pentru actiunile poliotistilor locali sunt destul de mari incat sa descurajeze bizonii care cred ca in trafic, totul li se cuvine:
– Pentru blocarea rotilor autovehiculelor oprite/stationate si parcate neregulamentar – 200 lei;
– Tarif de ridicare vehicul – 150 lei;
– Tarif de transport vehicul – 150 lei;
– Tarif de depozitare vehicul – 200 lei/24 ore;
– Distrugerea dispozitivului de blocare a rotilor se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 10.000 la 25.000 de lei, plus recuperarea valorii dispozitivului (coeficient de imputatie de 1,25).
Este considerata oprire/stationare neregulamentara pe teritoriul municipiului Giurgiu si se supun ridicarii autovehiculele aflate in orice situatie prevazute de OUG 195/2002 republicata, privind circulatia pe drumurile publice, cu modificarile si completarile ulterioare si HG 1391/2006 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si se sanctioneaza cu amenda din clasa II cu doua sau trei puncte de amenda si doua puncte penalizare.
Poate asa scapam de bizoni…

4 comentarii

  1. Intrebare:.Alooooo Primaria, acest oras este o ruina, nu avem o strada in firea ei, nu avem parcari, sa ne aratati u de sa parcam…La domiciuliu ne ceram intre noi pe un loc de parcare…..faceti va rugam tot ce trebuie , apoi actionati in acest fel….RUSINE…

  2. Asfaltati orasul si faceti parcari, abia dupa ce realizati astea, sa ridicati masini parcate neregulamentar. Cereti taxe peste taxe, dar drumuri si parcari nu faceti! Sa va fie rusine!

  3. Parcarile sunt ……lipsa da ? Si vreti parcari regulamentare ;cum ? poate ne explicati cei din Consiliul Local !

Comentariile sunt inchise