Senatorul Cristian Marciu condamna tentativa de incendiere a sediului PSD

marciuIn noaptea de 3 decembrie, un tanar a aruncat un cocktail Molotov in cladirea in care este sediul organizatiei PSD Giurgiu. Tanarul a fost identificat si retinut de politisti dupa imaginile de pe camerele de supraveghere. El este Mihai Ciprian Dinu si a mai fost cercetat de politisti pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor halucinogene.
Contactat telefonic, senatorul PSD Cristian Marciu a declarat pentru Opinia giurgiuveanului ca nu agreeaza astfel de manifestari…
“Astfel de manifestari nu isi au locul in secolul XXI si condamn orice act de violenta. Gestul acestui tanar teribilist ar fi putut avea urmari grave daca se intampla cand in cladire ar fi fost oameni. Nu pot sa nu remarc promptitudinea politistilor, dar in acelasi timp sunt multumit de investitia facuta de PSD Giurgiu, care a dotat sediul cu camera de supraveghere – o investitie care se dovedeste utila”.
Intrebat ce parere are despre demonstratiile care au loc in Piata Victoriei, senatorul Cristian Marciu a avut o un raspuns scurt si critic:
“Este clar ca in spatele acestor manifestari este cineva, o entitate, niste organizatori care vor sa deturneze votul milioanelor de romani. Atata vreme cat aceste demonstratii sunt pasnice si nu degenereaza, cat nu este deranjata linistea publica sau nu este blocat traficul, este in regula. Insa in momentul in care cei de acolo devin agresivi nu mai poate fi vorba despre democratie”, a precizat senatorul giurgiuvean.