Sfaraie gratarele electorale?

gratar 1Motto: Parodie dupa versuri din poezia lui St. O. Iosif – Cantec de primavara: Sfaraie gratarele/ Ceru-i ca oglinda/ Iata vin localele/ Au pornit colinda/ Candidatii misuna/ Cu gratare pline / Daca vine DNA / O sa ia, pe cine?
In goana lor dupa voturi cu orice pret, candidatii la alegerile locale din 2016 intrec orice limita. Si trec peste orice, in speranta ca pot castiga un vot in plus. Daca spera cineva ca noua lege electorala, cu conditii foarte stricte, le va potoli elanul electoral unora dintre candidati, iata ca se insela.
Ce proiecte, ce viziuni pentru dezvoltarea orasului si pentru binele cetatenilor? Injuratura pentru contracandidat este viziunea, iar proiectul se construieste cu votantul in jurul unui gratar si la o bericica.gratar 2
Asa se intampla astazi (duminica, 21 februarie, ora 13:30) la una din carciumile din oras, local despre care am mai aratat ca este fieful unui anumit candidat cu viziuni (proaspat) liberale. Numai ca, dupa cum se vede, apucaturile au ramas „sociale”, de stanga: ingrasa electoratul in ajunul alegerilor.
Va lasam pe voi sa descoperiti candidatul. In ce priveste locatia, aceasta este in municipiul Giurgiu.
N.A. Asteptam comentariile si injuraturile cu care ne-am obisnuit. Dar va garantam ca fotografiile (pe care le-am primit pe emailul redactiei) sunt cat se poate de reale. Cu putin efort se poate deslusi si numarul autoturismului candidatului.

3 comentarii

  1. Draga Leontina invata sa scrii corect si apoi sa comentezi,cat despre gratare daca nu stii lasa ciocul mic te invit eu dupa ce inveti sa scrii corect romaneste

  2. Pai Tiganila cică a furat si el niste bani de la alde si s-a mutat in tabara „liberala” a lui Floricel ptr. ca i s-a promis un post”baban” daca va iesi primar, speram ca giurgiuvenii sa nu fie „spalati” pe creier si sa voteze un primar”amator” sau mai bine zis scamator!

Comentariile sunt inchise