Sperante pentru asfalt… electoral?

Într-o recenta conferinta de presa, primarul Lucian Iliescu a precizat ca este pe cale sa acceseze fonduri pentru un nou proiect de asfaltare.
Este vorba de un proiect comun transfrontalier. În municipiul Giurgiu se va pune asfalt, se vor schimba borduri si capace de canalizare pe soseaua Bucuresti, între spitalul Judetean si Turnul cu ceas si pe strada 1 decembrie 1918, între Piata Centrala si Casa Armatei.
„Trebuie sa pregatim proiectul, sa fa

Sperante pentru asfalt... electoral?
Sperante pentru asfalt... electoral?

cem licitatiile, pentru ca investitia sa se coreleze cu celelalte lucrari din oras si sa se definitiveze în 2012″, a declarat Iliescu.
Întrebarea legitima pe care ne-o punem, dincolo de binefacerile unui astfel de proiect, este: de ce graba asta acum, nu cumva are legatura cu recentul anunt prin care Iliescu îsi anunta candidatura pentru un nou mandat la fotoliul de primar?
Nu ne ramâne decât sa-i uram succesuri multe în legatura cu acest proiect, cu conditia sa nu mai îndatoreze orasul si locuitorii acestuia pe cine stie ce perioada si cu cine stie ce suma halucinanta. Nu de alta, dar si asa suntem în plop, iar plopul în aer.