Sportivii giurgiuveni invitati la competitia internationala de atletism – „Mladost” – Ruse

Sportivii giurgiuveni invitati la competitia internationala de atletism - „Mladost” - Ruse
Sportivii giurgiuveni invitati la competitia internationala de atletism - „Mladost” - Ruse

Primaria Giurgiu a primit din partea Primariei Ruse invitatia de a participa cu echipe de sportivi din municipiu la competitia internationala de atletism pentru baieti si fete „Mladost” („Tineret”), ce va avea loc in data de 18 mai 2013 pe pista reconstruita a Stadionului Municipal Ruse.

Evenimentul este organizat de municipalitatea Ruse si Clubul Atletic „Dunav”, in colaborare cu Federatia Bulgara de Atletism, si se va desfasura sub patronajul primarului orasului Ruse, Plamen Stoilov.

In cadrul competitiei, sportivii, grupati pe categorii de varsta si sex, vor putea concura la diferite discipline sau probe, intre care alergarea pe distante cuprinse intre 60 – 800 m (fete), respectiv 60 – 1500 m (baieti), 100/110 m garduri, saritura in lungime si aruncarea greutatii. Cei mai buni vor fi rasplatiti cu premii constand in bani sau premii materiale. Premiile in bani pentru fiecare disciplina vor fi distribuite dupa cum urmeaza: locul I – 100 leva, locul II – 60 leva si locul III – 40 leva.

Municipalitatea Giurgiu a raspuns afirmativ invitatiei adresate, convinsa fiind ca participarea echipelor giurgiuvene la acest eveniment international de atletism va contribui la intarirea legaturilor dintre cele doua orase. Astfel, Giurgiu fi reprezentat la competitia de sambata, 18 mai, de un numar de 19 copii  (10 de la Clubul Sportiv Scolar Giurgiu si 9 de la Clubul Sportiv Municipal Giurgiu), insotiti de directorul C.S.S. Giurgiu, prof. Marian Damian.