Tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani în data de 23 aprilie, felicitați de autoritățile locale

Tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani în data de 23 aprilie, au fost felicitați, astăzi, de primarul Adrian Anghelescu și de administratorul public, Ionel Muscalu.
Din motive ce nu au ținut de administrația locală, tinerii au convenit cu reprezentanții Primăriei să intre în posesia diplomei și a cadoului la o dată ulterioară celei de 23 aprilie.
De menționat că, unul dintre adolescenți nu s-a putut prezenta nici astăzi pentru că este plecat în Portugalia, într-un schimb de experiență, iar diploma, tortul și florile au fost ridicate de fratele acestuia.
Cei trei tineri, fac parte din categoria elevilor merituoși, având rezultate deosebite la învățătură, una dintre adolescente pregătindu-se intens pentru admiterea la Academia de Poliție, iar cealaltă tânără va deveni învățătoare.
Primăria municipiului Giurgiu le urează, încă o dată, un călduros ”La mulți ani” și mult succes în tot ceea ce și-au propus!
Vă reamintim că la manifestările ocazionate de ziua municipiului, dintr-o regretabilă si impardonabilă eroare, cei trei tineri nu au fost invitați în Parcul Alei, deși actiunea figura în programul activităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *