Toate aparatele radar „sunt puse la munca” in perioada Sarbatorilor de Craciun

Polițiști giurgiuveni vor acționa, zilnic, în județul Giurgiu, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în condiții de liniște și siguranță.
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor fi la datorie, în serviciul comunității, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, protejarea patrimoniului și a drepturilor și libertăților cetățenilor, astfel încât sărbătorile să fie petrecute în liniște.
Polițiști care vor acționa în perioada 22-26 decembrie a.c. în dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, au ca prioritate prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și să intervină rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
În această perioadă, în stradă vor acționa în principal polițiștii de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, dar și de la celelalte structuri, respectiv: investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă, polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase și poliția transporturi.
Activitățile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.
Pe drumurile publice, polițiști de la rutieră vor acționa pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparatele radar, atât pe autospeciale inscripționate, cat si neinscripționate.