Unda verde de la CJ Giurgiu pentru mai multe investitii

Marian-MinaIn cadrul unei recente conferinte de presa, presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina a facut un anunt care lasa sa se intrevada o unda de speranta ca in sfarsit, in judetul Giurgiu lucrurile incep sa se miste, ca investitiile incep sa prinda contur…
“S-a emis deja ordinul de incepere a lucrarilor pentru DJ 504, s-a semnat contractul pentru DJ 505 si in perioada imediat urmatoare vom mai da ordine de incepere a lucrarilor in continuare: DJ 401A Stoenesti – Palanca, DJ 404 si DJ 611 Cartojani – Sadina. Acestea din urma au avut contractele blocate din varii motive…”, a declarat Marian Mina.
Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu a mai precizat ca urmeaza sa fie ridicata pe SEAP si o portiune de drum (DJ 412) dintre Varasti si limita judetului Calarasi.
In ce priveste Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, presedintele CJ a anuntat ca s-a dat drumul lucrarilor de asfaltare si amenajare a curtii unitatii medicale, iar managerul spitalului lucreaza impreuna cu specialist in domeniu pentru finalizarea caietului de sarcini privind achizitionarea de catre spital a unor echipamente medicate.