Weekend pe motoare la Prundu – Campionatul European BMU Etapa II/CNIR Motocros Etapa I

200 de sportivi din sapte tari din Europa vor participa duminica 22 aprilie la Campionatul European BMU, etapa a II-a (CNIR Motocros, etapa I) pe circuitul amenajat in localitatea Prundu din judetul Giurgiu.
Primarul comunei, Catalin Corbea a organizat o conferinta de presa, in cadrul careia a dat toate amanuntele cu privire la aceasta competitie, eveniment care plaseaza localitatea Prundu si judetul Giurgiu in prim planul competitional pe segmentul de motocros.“Vom avea o participare numeroasa de sportivi: peste 200 de competitori din sapte tari (Republica Moldova, Macedonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria si Romania).
Competitia este organizata de Federatia Romana de Motociclism, primaria Prundu fiind doar partener principal al acestui eveniment sportiv”, a precizat Catalin Corbea.
Primarul comunei Prundu a facut precizari si cu privire la locul in care se va desfasura competitia…
“Anul trecut, printr-un proiect cu bani europeni, am finalizat modernizarea circuitului. Acesta a fost imprejmuit, s-a construit un sistem de irigatii si un sistem de iluminat, au fost duse utilitati la padocul pilotilor si al echipelor tehnice, s-a amenajat zona pentru spectatori si s-a pus la punct sistemul de cronometrare. Totul pentru pentru ca aceste competitii sa se desfasoare in cele mai bune conditii”, a declarat primarul Corbea.Asadar, iubitorii acestui sport vor avea doua zile in care sa urmareasca antrenamentele sportivilor (sambata incepand cu ora 11:00) si competitia propriu-zisa (duminica, incepand cu ora 11:30).
In zona rezervata spectatorilor vor fi amenajate spatii comerciale cu gratare, mici si bere sau sucuri, iar cei interesati vor putea vizita si padocurile competitorilor.