Calvarul soferilor – DN 5B (Giurgiu – Ghimpati, GALERIE FOTO)

Cu sase parlamentari din Coalitia de Guvernare, nu vi se pare ca este rusinos ca un drum national (DN 5B) sa arate, in secolul 21, ca dupa bombardament?
DN 5B (Giurgiu – Ghimpati) este mai degraba un DM (distrugator de masini) decat un DN.
Culmea cinismului: DRDP Bucuresti, care are acest drum in administratie are, de cativa ani buni, directori din Giurgiu – Marian Mina (actualul presedinte al CJ Giurgiu) si Daniel Dinu (sotul deputatei PSD, Elena Dinu), ambii apartinand de PSD.Mai mult de atat, este drumul cel mai scurt de la Bolintin Vale (unde are locuinta senatorul Niculae Badalau, actualul ministru al Economiei, fost si actual presedinte al organizatiei judetene PSD Giurgiu).
Acelasi Badalau care in urma cu aproape o luna (18 ianuarie 2019) spunea intr-o conferinta de presa ca domnia sa a adus in judetul Giurgiu, in numai doi ani, 509 milioane de euro. Unde-or fi banii astia, numai domnul Badalau stie…Cert este ca DN 5B este plin de gropi… de neocolit chiar si pentru soferii experimentati. Soferi care isi mesteca injuraturile si blestemele cu adresa fixa. Stiti ce este mai grav pentru domnii din Coalitia de Guvernare? Ca votul celor care folosesc aceasta ruta se va indrepta… viceversa.