Se cauta super ofertele imobiliare!

Se cauta super ofertele imobiliare!
Numai cei care inteleg acest lucru reusesc sa vânda repede. Ceilalti sa nu se mire ca proprietatile lor stau pe piata mult si bine fara ca nimeni sa se intereseze de ceea ce au ei la vânzare. in aceasta perioada suveran pe piata imobiliara este cumparatorul care isi permite sa astepte si sa caute oferta cea mai buna pentru el.
In general, perioada in care o oferta imobiliara isi gaseste cumparatorul a crescut fata de anii anteriori, de la câteva luni pâna la un an de zile. Cel mai putin pe piata stau garsonierele si apartamentele cu doua camere aflate in blocuri construite dupa anii 1980. Inainte de a vinde, un proprietar trebuie sa faca, impreuna cu agentul imobiliar, o analiza a pietei imobiliare.

Abia apoi se poate stabili pretul de vânzare. Si atentie! Pretul trebuie sa reflecte realitatea din piata si nu nevoile pe care le are proprietarul. Asa ca vânzatorul trebuie sa isi stabileasca foarte bine prioritatile, iar daca intr-adevar trebuie sa vânda, atunci sa o faca la un pret cât mai aproape de ultimile oferte ce i s-au propus, pentru ca pâna la urma pretul real al zonei este acela unde se intâlneste cererea cu oferta.
O alta regula pentru a vinde usor, este ca proprietarul sa fie dispus sa negocieze. Si tot pentru a vinde mai repede, e bine ca proprietarul sa accepte vânzarea locuintei si prin credit, indiferent ca este vorba de Prima Casa sau un credit ipotecar obisnuit. Putini sunt cei care in aceasta perioada mai dispun de bani cash pentru a cumpara o locuinta.