Anghelescu și-a găsit CO-Pilot! – Reality show, “Viziunea sumbră”

Sâmbătă, pe la orele prânzului, candidatul la Primăria Giurgiu cu cele mai multe ore de zbor, Adrian Anghelescu, ateriza în cartierul Obor din municipiu, însoțit – la cealaltă manșă – de nimeni altul decât Florian Nicolae aka Floricel.
Faptul că Floricel atârnă politic de unul și de altul de ceva vreme, nu mai e un secret pentru nimeni. Ce nu înțelegem noi este cum a ajuns un candidat cu șanse reale la Primăria Giurgiu, ne referim aici firește la Floricel, să fie un banal ghid electoral în teritoriu, fix pentru Adrian Anghelescu?! Un soi de co-pilot în spațiul aerian al cartierului lui Țigănilă, cu dorința arzătoare „de a fi alături de învingători”, după cum declara destul de neinspirat, acum câteva luni, întrebat fiind pe cine va susține la Primăria Giurgiu.
Mă rog, nici la capitolul declarații politice Florian Nicolae nu a excelat vreodată, ca să impresioneze și atunci.Totuși nu ne dă pace această informație. De ce Anghelescu și Floricel, se aflau singuri-singurei, cu câteva pliante sub braț, într-un cartier unde se fac și se desfac multe înaintea oricăror alegeri.
Asta în condițiile în care, Floricel nu este candidat pe nicio listă, să ne înțelegem.
O păsărică din turnul de control ne-a arătat că explicația e mai mult decât simplă și evident că are legătură cu un post în care Floricel să fie numit; Ei bine, în eventualitatea alegerii lui Anghelescu, Floricel urmează să fie uns Administrator Public al municipiului, asta până în decembrie când, dacă nu cumva norocul îl lovește și mai tare, și urmează să fie pe pus pe un loc eligibil de deputat din partea PNL.
Turul de Control