Ca pe Vlașca – uite-așa “se joacă” candidatul PNL pentru Primăria Giurgiu

Uite sondajul, nu e sondajul – așa se joacă liberalii filialei PNL Giurgiu cu candidatul pentru primăria municipiului.
Adevărul e că la înghesuiala de candidați pe centimetru pătrat, trebuiau cel puțin două sondaje (plătite de gujbeții cu gândul la Primărie).
In primul sondaj intern, dintre cei trei pretendenți la mana Primăriei – Măroiu, Anghelescu și Matei – a rămas doar unul: Marian Măroiu, ceilalți doi fiind pierduți printre procente de sub 6%…
Ca să potolească spiritele încinse după inactivitatea din starea de urgență, Dan Motreanu a propus un alt sondaj, în care să se arate pricea, sondaj care s-a săvârșit, al cărui rezultat trebuia dat în weekend-ul acesta, într-o ședință festivă, cu baloane colorate, artificii și cu o masă festivă la Perla.
Președintele filialei, luat cu treburi pe la centru a cam uitat de organizație și luni, 13, în ultimul moment, a chemat “împricinații” la Capitală, însă în timp ce candidații au purces la drum, au primit câte un mesaj cum că s-a anulat întâlnirea din cauză de zi cu numar ghinionist… S-a făcut în grup, organizat, stânga împrejur, urmând ca marți, 14, zi cu noroc, să se prezinte la judecata de la Centru, pentru a afla rezultatul.
Rezultat care se știe și care n-are legatură cu sondajul, ci mai degrabă cu… sondările subterane ale unor interese obscure.
Iadu Michiduță