Caldura mare, mon cher! Teatru absurd in sedinta Consiliului Judetean

Sa se bage-n seama si sa puncteze pentru partid, doar de asta (banuim) s-a trezit vorbind consilierul Florian Velicu in sedinta Consiliului Judetean de luni, 30 septembrie.
Nu l-a intrebat nimeni nimic, nu l-a deranjat nimeni, nu s-a uitat nimeni spre el, dar personajul a tinut mortis sa se faca ascultat.
Zece minute au incercat ceilalti consilieri si specialistii sa-i explice ca el, Velicu Florian, votase, aprobase ceea ce acum contesta, cautand nod in papura si slabind nervii consilierilor.
Cert, consilierul nostru (PNL) a vrut sa stie, ca avea ‘mnealui suspiciuni, de ce trebuie 10 laptopuri, zece scaune, zece telefoane mobile, o masina de serviciu si alte acareturi, pentru implementarea unui proiect cu fonduri UE, pe care tocmai il votase cu ceva vreme in urma, dar de care se pare ca uitase.
La un moment dat, prins la gard de colegii sai, a precizat candid: “Nu am spus ca suntem impotriva, doar am intrebat…”.
Apoi, sa nu cada prea mult in penibilul in care s-a bagat singur, a dat-o politic spunand despre colegii lui de la ALDE ca au votat in Consiliul local “pentru blocarea unui proiect de 150 de milioane de euro” (se referea desigur la vestitul ADI, al carui director este) , apoi certandu-i ca primarul Barbu a accesat proiectul cu Piata de Peste, “care va deveni un garaj in viitorul apropiat”…
Orice, numai sa provoace scandal, sa iasa cumva din clinciul in care s-a bagat doar de dragul de a se vedea la televizor.
S-a potolit doar cand presedintele CJ, Marian Mina, i-a tras o zmetie scurta, ca replica la faptul ca cei din ALDE nu mai sunt in opozitie, ci voteaza cu PSD…
“Este exact cum fac si consilierii PNL in Consiliul Local – merg brat la brat cu PSD-ul”.
Au fost zece minute de teatru absurd, cu replici rupte din “Caldura mare” a lui Caragiale…